Kleurrijk je dag beginnen

Begin je dag op een gezonde manier door een groene smoothie te drinken. In de groene smoothie zit groente en fruit. Dit zijn dingen die je lichaam hard nodig heeft en het geeft je de hele dag door energie. Kleurrijk je dag beginnen doe je met een groene smoothie.

Elke dag een gezonde smoothie

Essentiële voedingstoffen

In groente en fruit zitten essentiële voedingstoffen dieje lichaam nodig heeft zoals vitaminen, mineralen, vezels, antioxidanten en koolhydraten. In groente zit ook veel trage koolhydraten waardoor langzaam vetten verbrand worden, dit zorgt ervoor dat je de hele dag door energie hebt.

Als je de dag begint met groene smoothies heb je de hele dag door veel energie!

De rest van de voedingstoffen die je lichaam opneemt zorgen ervoor dat je immuunsysteem omhoog gaat en zelfs preventief gaat werken tegen ziektes. Je krijgt er ook een gladder en zichtbaar gladdere huid door. De gifstoffen worden ook uit je lichaam verwijderd en het gaat ook verzuring in je lichaam tegen.

Je dag beginnen met groene smoothies is dan ook het beste wat je kunt doen!

Ingrediënten van de groene smoothies

In de groene smoothies zitten ook nog andere ingrediënten, want enkel groente en fruit is niet voldoende. Je lichaam heeft namelijk ook nog onverzadigde vetten nodig om mineralen en vitaminen te kunnen opnemen. Bij groene smoothies ingrediënten horen dan ook nog melk, yoghurt, lijnzaad, chiazaad of kokosolie. Je moet altijd 1 van deze ingrediënten gebruiken naast de groente en fruit. Online kun je honderden groene smoothie recepten vinden en kun je zien welke groene smoothies ingrediënten het beste bij elkaar passen. Je kunt natuurlijk ook zelf experimenteren.

 

Colour your day… green… met een groene smoothie!

Back to Top